Luminexx

Nova LUMINEXX ALOXXI je tehnološki napredna linija trajne gel-kreme za bojanje kose formulirana s sastojcima vrhunske kvalitete koji se koriste u njezi kože i tehnologijom Surface Intelligence koja pruža živopisnu i dugotrajnu boju s izvrsnim prekrivanjem sijede kose za jaču i zdraviju kosu te neusporediv sjaj.

Sastojci vrhunske kvalitete za njegu kože pomažu zaštiti vlasišta, sprečavaju mrlje i stvaraju optimalno okruženje za sjaj boje kose.

– Ekstrakt šećerne repe pruža hranjive tvari za kosu i vlasište s učincima zaglađivanja, hidratacije i poboljšanja sjaja za iznimno sjajne rezultate.

– Prebiotik iz korijena cikorije (inulin) ponovno uspostavlja ravnotežu mikrobioma kože, pruža zaštitu vlasištu, pomaže obnavljanju i jačanju vlasišta te štiti od učinaka alergenih čimbenika, iritirajućih detergenata i UV zraka.

– Lutein (izveden iz cvjetova nevena) pomaže zaštiti od plavog svjetla (računala, mobilnih telefona, televizora itd.) i UV zraka.

– Ulje sjemenki Sacha Inchi pomaže održavati vlasište i kosu u dobroj kondiciji te ublažava iritacije ili perutanje vlasišta.

Tehnologija Surface Intelligence, zaštićena kombinacija, pruža bolju apsorpciju i ispiranje boje te sprječava mrlje, rezultirajući najživopisnijom, ravnomjernom i dugotrajnom bojom s izvrsnim prekrivanjem sijede kose.

Jedinstvena formula gel-kreme zadržava inkapsulirane pigmente dok se ne otpuste pri miješanju s razvijačem, osiguravajući svježiju boju prilikom korištenja i jednolične rezultate boje.

Savršeno uravnotežena formula optimalno djeluje na kosu kako bi učinkovito deponirala boju i brže se isprala.

Višenamjenski proizvod koji se može koristiti za 90% usluga salona koje se obavljaju u frizerskom salonu s početnim ključnim asortimanom boja.

Precizna primjena zahvaljujući formuli gel-kreme koja postaje savršeno bogata krema pri miješanju.

– Boja ostaje tamo gdje je nanesena.

– Boja ne klizi ili se ne povećava tijekom razvoja

Pruža izvrsno prekrivanje sijede kose.

Dodatno nježna formula s blagim mirisom i bez PPD-a i rezorcina

Jedna od najekonomičnijih i cjelovitih opcija boja, omjer miješanja 1:2, tube od 100 ml.

Vrijeme obrade je do 35 minuta; do 45 minuta ako klijent ima tvrdokornu, otpornu sijedu kosu.

Za kupljenih 6 tuba Luminexx boje, poklanjamo 1L razvijača po želji!!

Mogućnost naručivanja početnih paketa ili pojedinačno.

Narudžbe putem maila, telefona ili inboxa na društvenim mrežama.